miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O singură medie de 10 la Evaluarea Națională 2021, în județul Arad. Vezi aici rezultatele înainte de contestații!

  de Special Arad | 29 iunie 2021, 10:30 AM | Educaţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În județul Arad, din totalul de 2654 de elevi înscriși, 293 au fost absenți la Evaluarea Națională din acest an. Un singur elev a obținut nota zece pe linie și 132 peste media 9. Aceste rezultate nu sunt încă cele finale, fiind posibil ca după contestații, notele să fie mărite.

  Elevul/eleva (numele nu este afișat, ci un cod specific) cu zece pe linie este din Școala Gimnazială „Regina Maria” din Arad.

  VEZI AICI PRIMELE REZULTATE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2021 – judeţul ARAD (ordonați descrescător după media obținută)

  Rezultatele la Evaluare Națională au fost publicate în format anonimizat. În loc de nume, apar coduri primite anterior de către candidați, după care se pot identifica.

  Contestații Evaluare Națională 2021

  Contestaţiile pot fi depuse în zilele de 29 iunie, în intervalul orar 16:00 – 19:00, şi 30 iunie, în intervalul orar 8:00 – 12:00.

  Potrivit Ministerului Sănătăţii, rezultatele finale vor fi anunţate în data de 4 iulie.

  Când pot participa la examen elevii care au fost izolați sau în carantină

  Absolvenţii învățământului gimnazial care, în contextul măsurilor stabilite privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, au fost în izolare/carantină sau care, din alte motive justificate cu certificat medical, nu pot finaliza/participa la probele de examen, pot susţine aceste probe în etapa specială, programată în perioada 5 – 12 iulie, precedată de etapa de înscriere (28 iunie – 2 iulie). Dacă aceștia au participat la una sau mai multe probe de examen, dar nu au putut finaliza examenul, li se recunosc probele desfășurate în perioada 22-25 iunie 2021.

  Procentul de promovabilitate pentru județul Arad este de 72,38%

  Din totalul de 2654 elevi înscriși la Evaluarea Națională, 1709 elevi au obținut media peste 5.

  De asemenea, 16 elevi au obținut note de 10 la una din probele susținute (5 la Limba și literatura română, 8 la Matematică și 3 la Limba maternă).

  Repartiția pe medii arată astfel:

  repartitia EN 2021

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.