joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  O serie de schimbări în programul Teatrului Clasic „Ioan Slavici”

  de Special Arad | 25 ianuarie 2023, 4:29 PM | Cultură

  0

  „Îmbolnăvirea unui actor ne pune în situația de a face modificări în programul următoarelor zile”, anunță Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

  Astfel, spectacolul „…escu”, programat în 31 ianuarie, se înlocuiește cu spectacolul „Totul despre femei” (distribuția 1), după care, în locul spectacolului „Titanic vals. REMIX” se va juca, în 2 februarie, „Apropo, ați chemat pompierii”, iar în 4 februarie, spectacolul „Familia Tót” va înlocui spectacolului „Carmen Vlaga vorbește cu tine”.

  Banii pentru biletele achiziționate se pot recupera de la casieria teatrului.

  Spectatorii care au cumpărat bilete online pot trimite un email pe adresa [email protected] în care să își exprime dorința de a le returna.

  În cazul în care se dorește folosirea biletului pentru orice alt spectacol din cadrul proiectului „Luna plină de teatru” este necesară o rezervare telefonică prealabilă la: 0744.475.147.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.