Erico: „Roger va fi și mai motivat cu CFR. Asta e mentalitatea noastră”

  de Lucian Dănilă | 7 February 2022, 3:56 PM | Sport

  1

  Erico Da Silva a revenit printre titulari și a fost aclamat de întreg stadionul după victoria de sâmbătă contra celor de la Sepsi. Brazilianul va fi titularizat și mâine și, deși Ionuț Badea încă nu a stabilit căpitanul echipei pentru jocul contra celor de la CFR, sunt șanse mari ca banderola să fie purtată chiar de Erico.

  „Nu știm încă cine va purta banderola, dar nici nu contează. Avem mai mulți jucători care pot să facă asta, dar indiferent că e Iacob, sau cum a fost Ubbink, noi cu toții ne vom face treaba”, spune Erico Da Silva.

  Erico este cunoscut și ca cel mai bun prieten al lui Roger din cadrul echipei arădene. De multe ori în deplasări împart aceeași cameră și vorbesc foarte mult. Fundașul central al Bătrânei Doamne crede că faptul că Roger a semnat deja cu CFR Cluj, echipă la care va juca din vară, va fi o motivație în plus pentru el să facă un joc bun. „Stau cu Roger în cameră și vorbim tot timpul. Noi avem o mentalitate puțin diferită, el este și mai motivat că joacă împotriva celor de la CFR Cluj, mi-a spus că vrea să marcheze unul sau două goluri, dacă se poate. E o motivație în plus pentru el acest joc. Indiferent că merge sau nu la CFR, sută la sută va da maximum în meciul de mâine”, spune Erico Da Silva.

  „Suntem în fața unui meci frumos, în care orice fotbalist își dorește să joace. Sperăm să facem un meci bun, să mergem cu încredere și să scoatem maximum din el. Orice se poate întâmpla la Cluj, chiar și cucerirea unui punct ar fi extraordinar de bine pentru noi. Un rezultat pozitiv ne-ar da încredere pentru viitor. Statistica nu contează în astfel de jocuri, chiar dacă noi am câștigat în sezonul trecut pe terenul lor”, a continuat Erico.

  Meciul dintre CFR Cluj și UTA se dispută marți, cu începere de la ora 17.30 și va fi televizat.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.