vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O săptămână fără curent la Hălmagiu și Șiria, între orele 09:00 și 17:00

  de Special Arad | 1 aprilie 2020, 4:04 PM | Hălmagiu | Şiria | Știri Arad

  0

  Comunicat. E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

  În Hălmagiu și Șiria se vor realiza întreruperi de curent în perioada 6 aprilie – 10 aprilie (luni-vineri). Întreruperile se vor produce în fiecare din zilele menționate, între orele 09:00-17:00.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.”, spun reprezentanții E-Distribuție.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.