O razie de câteva ore a Poliției Rutiere arată indisciplina șoferilor arădeni: 15 permise și 4 taloane ridicate, respectiv alte 83 de sancțiuni

  de Andrei Fuliaș | 9 februarie 2019, 2:48 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Polițiștii Biroului Rutier au efectuat joi, 7 februarie, o acțiune cu efective mărite pe raza municipiului Arad. Acțiunea a durat câteva ore și a vizat combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

  Astfel, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 26.000 de lei. Dintre acestea, 18 au fost aplicate pentru depășirea regimului legal de viteză, 8 pentru centura de siguranță, iar 57 pentru alte abateri. Au fost reținute 15 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

  Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, în scopul prevenirii accidentelor rutiere.


  Citește și: Doi șoferi au fost prinși de polițiști circulând în oraș cu viteze care sunt ilegale chiar și pe autostradă

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.