O prostituată româncă, violată în Franţa de doi poliţişti

  de Special Arad | 21 June 2014, 5:08 PM | Internaţional

  0

  Caz incredibil în Franţa. O prostituată româncă a fost violată de doi poliţişti.

  Românca a fost ademenită de un bărbat cu un loc de muncă în Franţa, însă odată ajunsă acolo, a fost obligată să se prostitueze, potrivit România TV.

  Românca a ajuns pe mâna a doi poliţişti francezi, care au profitat de faptul că n-are acte asupra ei şi, promiţându-i că nu o vor pedepsi, au abuzat-o sexual. Totul a ieşit însă la iveală, iar cei doi poliţişti au fost condamnaţi la doi, respectiv trei ani de închisoare.

  Procesul nu a fost finalizat, cazul fiind analizat de Curtea de Apel din Paris.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.