vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ȘOCANT: O profesoară de engleză a murit în ușa cancelariei, sub privirile colegilor săi!

  de - | 2 septembrie 2015, 12:40 PM | Naţional

  0

  Nenorocirea s-a petrecut ieri, 1 septembrie. Luminiţa Ardelean era profesoară de limba engleză la Liceul Teoretic Horea din Marghita, fiind apreciată de către colegi şi iubită de către elevi – susține voceatransilvaniei.ro.

  Potrivit directorului Remus Sabău, profesoara ar fi căzut ca secerată, colegii crezând că este vorba despre un leşin. A fost solicitat ajutorul echipajelor medicale de urgenţă, astfel că la şcoală au ajuns două echipaje ale Ambulanţei şi un echipaj SMURD. Potrivit medicului Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei, profesoara a fost găsită în stop cardio, astfel că aproximativ două ore au fost efectuate manevrele de resuscitare, dar, din păcate, fără niciun rezultat.

  Conducerea şcolii nu ştie ca profesoara să fi fost bolnavă. Colegii ei susţin că înaintea tragediei s-ar fi certat cu unii profesori, însă directorul liceului susţine că nu ştie nimic despre aşa ceva. Tot ieri, profesoara a avut programate corigenţele elevilor.

  Vestea a căzut ca un trăznet peste cei care o cunoşteau. Pe pagina de facebook a şcolii unde Luminiţa Ardelean era titulară au apărut o mulțime de mesaje de condoleanțe.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.