„O plombă, vă rog! Dar cât mai rapid!”. A aterizat cu maşina direct la dentist… | Foto

  de - | 16 ianuarie 2018, 9:04 AM | Internaţional | LOL

  1

  (foto: dailymail.co.uk)

  Incredibil, dar adevărat! Un şofer a zburat pur şi simplu cu maşina, recent, la etajul unei clădiri din Santa Ana, California.

  În plină viteză, automobilul a lovit un parapet şi a fost propulsat în aer, înfigându-se în clădire, unde se afla cabinetul unui dentist. În maşină se aflau două persoane care au scăpat în mod miraculos cu viaţă. Una a reuşit să iasă singură din automobil, cealaltă a fost scoasă de echipajele de salvare. Ambele au fost transportate la un spital din apropiere pentru a le fi tratate rănile minore. Maşina a fost extrasă din clădire cu ajutorul a două utilaje. Cabinetul dentistului s-a ales cu avarii serioase. Din fericire, nimeni nu se afla înăuntru la momentul accidentului.


  Sursa: Click
  Sursa foto: Daily Mail

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.