O piesă de teatru arădeană premiată la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea

  de Special Arad | 30 septembrie 2014, 12:33 PM | Cultură

  0

  Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad a participat la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea cu spectacolul PERPLEX , în regia lui Theodor Cristian Popescu și scenografia lui Mihai Păcurar, distribuția fiind formată din actorii Carmen Vlaga Bogdan, Cecilia Donat, Andrei Elek și Alex Mărgineanu.

  Juriul festivalului a fost format din Maria Zărnescu (critic de teatru, asistent universitar UNATC), Elisabeta Pop (critic de teatru), Mircea M. Ionescu (dramaturg), Adi Carauleanu (actor și director artistic aș Teatrului Național Vasile Alecsandri, Iași) și președintele Alexa Visarion (regizor și scenarist).

  Creația lui Theodor Cristian Popescu a intrat în atenșia juriului, acesta acordându-i Premiul Special pentru regia a trei spectacole: PERPLEX (producție a teatrului arădean), CANCUN (Teatrul Regina Maria Oradea) și PANICA (Teatrul Nottara București). Printre nominalizați s-a aflat și Mihai Păcurar, care a intrat în concurs pentru scenografia spectacolului PERPREX, alături de scenografii Cosmin Ardeleanu și Roxana Ionescu, premiul revenindu-i acesteia din urmă.

  Felicitări tuturor celor implicați în realizarea spectacolului arădean, cu toții demonstrând, din nou, că funcționează ca o adevărată echipă!

  perplex

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.