O pasăre care seamănă cu Donald Trump face senzație în China. Nu e o rățușcă…

  de - | 16 noiembrie 2016, 8:15 PM | LOL

  0

  Un fazan auriu din China a devenit o celebritate din cauza asemănării cu preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

  Little Red este rezident al Hangzhou Safari Park din estul Chinei.

  Gao, îngrijitorul păsării, le-a declarat jurnaliștilor Daily Mail că până acum nu și-a dat seama de asemănarea dintre aceasta și noul președinte american.

  „Nu am observat asemănarea în trecut pentru că nu am fost atent la frizura păsării.

  Sursă foto: The Daily Dot

  Sursă foto: The Daily Dot

  Totuși, după ce Trump a fost ales președinte, am văzut din ce în ce mai multe fotografii cu acesta și chiar cred că fazanul seamănă cu el”, le-a spus Gao jurnaliștilor.

  pasarea-care-seamana-cu-donald-trump-twitter-3-800x482

  Acesta speră ca numărul vizitatorilor să crească considerabil grație ciudatei asemănări.

  Sursă: Digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.