O parte din zona Podgoria și strada Miron Costin, fără apă caldă joi, pentru câteva ore

  de Special Arad | 15 June 2022, 2:05 PM | Știri Arad

  0

  Având în vedere necesitatea lucrărilor de mentenaţă a reţelei de termoficare primar, pentru urmatorul sezon de încălzire, CET HIDROCARBURI anunţă utilizatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Arad, întrerupea furnizării energiei termice pentru apă caldă de consum în data de 16.06.2022 între orele 8:00 – 15:00.

  Vor fi afectaţi consumatorii arondaţi punctelor termice:
  PT 3 Udrea – imobilele situate pe b-dul. Iuliu Maniu – partea dreapta pe sensul de mers spre Podgoria
  M1 – str. Miron Costin – partea stanga sens de mers spre gara – imobilele cuprinse între strazile Avrig si Nelu Aristide Dragomir.

  „Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, şi vă mulţumim pentru înţelegere”, transmite conducerea CET Hidrocarburi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.