luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  O parte a Aradului, sub cod galben de vijelii, grindină și ploi torențiale

  de Special Arad | 25 august 2021, 10:43 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Agenția Națională de Meteorologie a emis astăzi două coduri de vreme rea, unul galben – în care este inclusă și o parte a județului Arad – și unul portocaliu, care vizează partea centrală și estică a țării.

  Codul galben vizează sud-vestul, sudul, centrul și estul țării. Se anunță averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 25…40 l/mp.

  Codul portocaliu vizează Transilvania, Moldova, la munte, precum și în nordul Olteniei și al Munteniei. Vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 30…40 l/mp și izolat 50…70 l/mp.

  cod galben judet arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.