miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  O octogenară din Zerind a murit în urma unui incendiu în propria casă

  de Special Arad | 22 februarie 2022, 1:21 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  În această dimineață, in jurul orei 08:30, Detașamentul de pompieri Ineu – Garda de Intervenție 2 Chișineu Cris a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu în localitatea Zerind, anunță ISU Arad. Din păcate, incendiul s-a soldat cu o victimă.

  La intervenție s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospeciala SMURD, în sprijin fiind solicitat și SVSU Zerind.

  La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent in interiorul unei clădiri de locuit (fost canton CFR).

  În apelul telefonic s-a făcut precizarea că este foarte posibil ca în locuința cuprinsă de flăcări să fie surprinsă o persoană, dar și butelii.

  După localizarea incendiului și pătrunderea pompierilor în interior, a fost găsită o victima de sex feminin, în vârsta de 85 ani, decedată.

  Incendiul a fost stins după aproximativ două ore de intervenție, fără a se propaga la alte imobile.

  În incendiu au ars bunurile din cele doua camere ale locuinței.

  Cauza probabilă a incendiului: „coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat, cu defecțiuni sau amplasat necorespunzator față de materialul combustibil”, transmite ISU Arad.

  „Chiar dacă sezonul rece este pe sfârșit, reamintim populației:
  – hornurile trebuie sa fie curățate, reparate și amplasate la o distanță de siguranța fata de materialele combustibile(grinzi)
  – este interzisă depozitarea in podurile caselor sau in apropierea coșurilor de fum a materialele ușor combustibile”, a mai anunțat purtătorul de cuvânt ISU Arad, George Pleșca.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.