sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  O nouă stradă în Aradul Nou

  Primăria Municipiului Arad informează cetățenii că a fost pus la transparență proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii unei străzi din cartierul Aradul Nou. Numele propus este strada Mihail Sadoveanu. Strada este încadrată în zona de impozitare D și se situează între străzile Constituției și Constantin Ticu Dumitrescu, fiind o zonă cu locuințe private realizate de Rezidential Solutions SRL.

  Până la data de 05.08.2022, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind acest document.

  Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 19.07.2022, la adresa www.primariaarad.ro și la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 – 17:30, vineri între orele 08:30 – 14:00.
  Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sadoveanu a fost mare maestru al lojii masonice din Romania.Cand a venit la putere „regimul popular”s-a dezis de frati si pt o vreme a fost numit in Marea Adunare Nationala,unde din obedienta a votat masuri dure impotriva unor persoane din regimul trecut.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.