Update O nouă sinucidere șocantă în Arad după ce un bărbat s-a aruncat de la etajul 7 de la ARED

  de Lucian Dănilă | 15 septembrie 2020, 4:56 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Au trecut doar câteva săptămâni de la gestul șocant prin care Bogdan Sime și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul al 11-lea al Hotelului Continental din Arad.

  Astăzi, în urmă cu aproximativ 45 de minute, un alt bărbat, a cărui identitate încă nu o cunoaștem, a recurs la un gest care seamănă izbitor cu cel al lui Bogdan. S-a aruncat de la etajul al 7-lea al unui bloc de la ARED, în spatele noului stadion „Francisc Neuman”.

  Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean s-a deplasat urgent la locul în care s-a aruncat bărbatul, dar echipajul medical nu a mai putut decât să constate decesul.

  UPDATE

  Citește cu click pe titlul de mai jos și: 

  Adrian Mușat este tânărul care s-a sinucis la blocurile ARED! Avea 37 de ani…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.