O nouă premieră la Cinema Arta: „Păsări călătoare” – un film despre ascensiunea afacerii cu droguri din Columbia înainte de Escobar

  de Special Arad | 13 martie 2019, 12:14 PM | Cultură | Film

  0

  Premiera de vineri, 15 martie, de la ora 20, vine la Cinema Arta tocmai din America de Sud, pentru a spune „o poveste adevărată care schițează ascensiunea afacerii cu droguri din Columbia înainte de Escobar, în care un trib local este implicat până peste cap” (Variety).

  Primit cu entuziasm atât de public cât și de presa internațională, „Păsări călătoare / Birds of Passage” a avut un traseu festivalier impresionant, prezența lui în selecția unor festivaluri precum Cannes, Locarno (Piazza Grande), Chicago, London Film Festival, Palm Springs sau Sundance, fiind dublată de distribuția lui în peste 30 de teritorii din întreaga lume.

  Sinopsis:
  Nordul Columbiei, anii ’70, o societate matriarhală condusă de tradiții și construită în jurul familiei. Rapayet și familia sa sunt printre primii stăpâni ai traficului de marijuana. Atrași de bani si de putere, își abandonează ritualurile și credințele, închinându-se unor noi zei: lăcomia și crima. Se nasc primele carteluri de droguri, iar societatea este condusă după alte reguli.

  Regia: Cristina Gallego, Ciro Guerra
  Distribuția: Carmiña Martínez, José Acosta, Natalia Reyes, Jhon Narváez, Greider Meza
  Durată: 125 minute
  N15 – Nerecomandat persoanelor sub 15 ani

  Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, de luni până joi, între orele 10-17, vineri, între orele 10-14, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului. Biletele pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: [email protected]
  Preț bilete:
  – 12 lei preț întreg
  – 5 lei preț redus pentru elevi, studenți şi pensionari.
  Informații la tel: 0257/280526

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.