miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O nouă piesă de la P!nk, compusă special pentru emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”

  de - | 17 septembrie 2015, 7:32 PM | Muzică

  0

  Pink revine la început de toamnă cu o piesă nouă, plină de viață, intitulată „Today’s the Day”. Melodia a fost compusă special pentru noul sezon al emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”, potrivit infomusic.ro.

  Cel de-al 13-lea sezon „The Ellen DeGeneres Show” va avea parte de un intro muzical special. Dând curs propunerii primite din partea prietenei sale Ellen, Pink a înregistrat piesa „Today’s the Day„, aceasta urmând să devină emblema emisiunii.

  Melodia a fost compusă de Pink împreună cu Greg Kurstin și a fost lansată pe 10 septembrie prin intermediul caselor de discuri RCA și Sony Music. „Today’s the Day„ va fi interpretată live în premieră chiar astăzi, în cadrul „The Ellen DeGeneres Show”.

  Pink – „Today’s the Day” (Live@)The Ellen DeGeneres Show)

  Pink – „Today’s the Day”

  În paralel, Pink lucrează și la un nou album, cel de-al 7-lea din carieră. Momentan, artista are înregistrate două piese: ”Exit Strategy” și ”Stage Diver”. Rămâne de văzut dacă vor fi incluse în tracklistul final al materialului.

  În octombrie 2014, Pink a lansat un album de studio împreună cu Dallas Green. Cei doi și-au spus You+Me, sub această titulatură fiind promovate piese de discul lor de debut, „rose ave”.

  Proiectul You+Me a dovedit încă o dată că Pink iubește provocările și că își ascultă inima atunci când simte o legătură puternică. Artista l-a întâlnit pe Dallas Green și a hotărât să colaboreze cu acesta datorită conexiunii ce a luat naștere aproape instantaneu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.