duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O nouă ediție a Festivalului Românilor de Pretutindeni, astăzi, la Biserica din Grădiște

  de Special Arad | 13 iulie 2019, 2:42 PM | Cultură

  0

  (foto: arhiva Special Arad)

  Astăzi, 13 iulie, de la ora 18:00, în arealul Bisericii Grădiște I (strada Petru Rareș), se va desfășura a XI-a ediție a Festivalului Românilor de Pretutindeni. Evenimentul va reuni grupuri folclorice ale românilor din Timoc – Serbia, Chișinău – Republica Moldova, Cernăuți și Maramureșul Istoric – Ucraina. Manifestarea va beneficia de participarea extraordinară a Ansamblului „Hora-Horița” din Chișinău, precum și a formației „Rapsozii Zarandului” și a solistei Mariana Deac.

  Festivalul – organizat de Parohia Ortodoxă Arad Grădiște I în parteneriat cu Arhiepiscopia Ortodoxă a Aradului, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad – s-a impus la nivel național și internațional ca o manifestare de referință destinată românilor din jurul granițelor României.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.