O nouă ediție a Festivalului de Teatru-Circ „Fantasticoo“, între 25-28 mai

  de Special Arad | 16 mai 2018, 5:25 PM | Cultură

  0

  O nouă ediție a Festivalului de Teatru-Circ „Fantasticoo“ va avea loc în perioada 25-28 mai 2018, când, la Arad, sunt așteptați actori, acrobați, magicieni cu spectacole potrivite atât pentru adulți cât și pentru copii.

  Marco Zoppi din Italia, magicianul Lorenzo Cristian, magicianul Verdini sunt doar câțiva dintre invitații festivalului care se va desfășura la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ din Arad.

  Marco Zoppi este un artist italian care joacă, în mod constant, în întreaga lume și a reușit să-i cucerească atât pe cei mici cât și pe cei mai, formula lui câștigătoare fiind formată din doar două ingrediente: baloane de săpun și magie.

  Show-ul său „BuBbles“, care va fi prezentat la Arad, este un spectacol vizual care va face publicul să se întrebe mereu „cum este posibil acest lucru?“ și le va lăsa spectatorilor amintiri de neuitat. „BuBbles“ este un spectacol plin de poezie, efecte aparent imposibile, magie, artă și îndemânare.

  Spectacolul „Magic Fairytale” al Cristinei Strecopitovîi invită pe cei mici și pe cei mari într-o călătorie în minunata poveste a Zânei Magice. Cu toții se vor bucura de un spectacol interactiv plin de energie și de voie bună, pentru că „Magic FairyTale” este locul unde copiii urcă pe scenă și devin mici magicieni.

  Iluzionistul Lorenzo-Cristian este cel mai titrat magician român fiind coleg în The Magic Circle – Londra cu cei mai faimoși iluzionisti, David Copperfield și Dynamo. Londra, Madrid, Barcelona, Ibiza, Tirol, Marsilia, Blackpool și România, toate aceste locuri au găzduit spectacolele de magie și reprezentațiile artistice susținute de iluzionistul Lorenzo-Cristian într-o carieră care a început în urmă cu 22 de ani.

  La Arad, Lorenzo Cristian va fi prezent în peunultima zi a festivalului cu un spectacol-surpriză.

  Magicianul Verdini vă așteaptă, luni, 28 mai, să vă bucurați de un spectacol fantastic, viu, plin de imaginație și entuziasm.

  Este vorba de un „one man show“ în care Magicianul Verdini va susține în fața celor mici și mari un show special care va avea și asistenți din public.

  Verdini va prezentata o coregrafie cu 6 porumbei, premiată internațional, un moment deosebit de spectaculos cu o rață și cu un iepuraș și multe alte surprize pentru spectatori. Nu va lipsi nici levitația, preferata magicianului.

  Prețul unui bilet la un spectacol este de 8 lei pentru adulți, respectiv 2 lei pentru copii.

  Biletele s-au pus în vânzare la casieria Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ și vor putea fi cumpărate după următorul program:

  – marți, miercuri și vineri: orele 10.00-14.00

  – joi: orele 17.00-19.00

  Program

  25 mai 2018
  ora 19.00 – Marco Zoppi (Italia) – Spectacolul „BuBbles”

  26 mai 2018
  ora 19.00 – Cristina Strecopitov – Spectacolul „Magic Fairytale“

  27 Mai 2018
  ora 19.00 – Lorenzo Cristian – Spectacolul „Cine vrei să apară”

  28 Mai 2018
  ora 18.45 – Magicianul Verdini – Spectacolul „Magie pentru copilul din tine”
  În fiecare zi a festivalului, de la ora 19.00, Francisca Virag va prezenta  un spectacolul de street art al trupei CheckART pe holul teatrului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.