O nouă creșă, în Micălaca, prin Compania Națională de Investiții

  de Raluca Medeleanu | 23 November 2021, 4:38 PM | Administraţie

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Se pregătește documentația pentru a construi o nouă creșă în municipiul Arad, pe Calea Radnei, nr. 143.

  Municipalitatea pregătește predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții, pe bază de protocol, a unui teren în suprafață de 2.600 mp care e parte a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 7, pentru a realiza proiectul tip „Creșă mică”. Momentan nu au fost anunțate costurilela care se va ridica investiția, însă aceasta va fi făcută din fonduri guvernamentale, nu locale.

  Consilierii locali au votat astăzi în unanimitate proiectul de hotărâre care prevede predarea terenului respectiv la CNI. De asemenea, primarul Călin Bibarț a spus că mai există o propunere de construire a unei creşe, în Subcetate, în zona Casarom, dar acolo trebuie finalizat mai întâi PUZ-ul şi abia apoi se va supune votului consilierilor pentru a preda şi acel teren la CNI pentru a realiza investiția.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.