O nouă Alianță pentru Arad! Platforma Social-Liberal Creștină l-a anunțat pe Ruben Budău candidat pentru președinția Consiliului Județean

  de Mihai Todoca | 4 august 2020, 12:07 PM | Politikos

  0

  Mișcare de ultim moment în tabăra PSD Arad, în vederea candidaturii la președinția Consiliului Județean Arad.

  Într-o conferință de presă susținută în aceste momente, președintele PSD Arad, Mihai Fifor, a anunțat formarea Platformei Social-Liberal Creștină Arad (PSLC – o Alianță formată din PSD, ALDE și PNȚCD) și l-a anunțat pe Ruben Budău ca și candidat al acesteia la președinția Consiliului Județean.

  Noul candidat, Ruben Budău, este din Archiș, este șef lucrări la Universitatea din Oradea, doctor în horticultură și deține o fermă de fructe de pădure.

  Revenim cu mai multe amănunte.

  Ruben Budău: „ Provin dintr-o familie de țărani, îmi desfășor activitatea într-un mediu academic, dar și în mediul rural. Cunosc problemele fermierilor, cunosc problemele oamenilor simpli, dar cunosc și problemele oamenilor de oraș. Am venit ca să muncim împreună, mă bucur de sprijin și cred că vom putea schimba fața județului Arad, care a rămas mult, mult în urma celorlalte județe.

  Am ales alianța pentru că, credem în faptul că doar uniți împreună vom putea schimba lucrurile în bine și suntem pentru unitate. Românii sunt deja dezbinați foarte tare. Suntem deschiși la dialog, suntem deschiși la asociere, suntem deschiși la lucruri pe care să le facem împreună. De aceea și alianța, de aceea și lucrurile pe care dorim să le schimbăm ”

  Citește și: O nouă Alianță pentru Arad! Platforma Social-Liberal Creștină l-a anunțat pe Ruben Budău candidat pentru președinția Consiliului Județean

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.