O noapte fără apă, la Arad. Compania de apă explică de ce

  de Special Arad | 29 ianuarie 2020, 9:42 AM | Știri Arad

  0

  Arădenii din centrul și cartierele orașului au observat că pe durata întregii nopți dintre marți și miercuri a fost oprită furnizarea de apă, motivul din spatele acestui disconfort fiind o avarie la una dintre magistrale.

  Compania de Apă Arad anunță că în cursul nopții s-a intervenit pentru localizarea unei avarii la o magistrală cu diametrul de 1200 mm din beton precomprimat, pe strada Podgoriei, tronsonul cuprins între străzile Constanței și Prutului.  În jurul orei 4 dimineața, imediat după localizarea avariei, furnizarea apei potabile a fost reluată la presiune normală.

  Compania de Apa Arad cere scuze, pe această cale, abonaților pentru disconfortul creat.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.