O multinațională din Arad, afectată în urma atacului cibernetic „WannaCry”. Softurile au fost blocate

  de Andrei Fuliaș | 15 mai 2017, 1:16 PM | Ineu | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Mai multe fabrici ale multinaționalei Delphi Packard România sunt blocate chiar în acest moment.

  Surse din cadrul companiei au explicat pentru Special Arad că Delphi Arad, Delphi Ineu, Delphi Sânnicolau Mare și Delphi Moldova Nouă suferă din cauza atacului cibernetic ce a avut loc vineri, la nivel mondial, și în urma căruia numeroase organizații din întreaga lume au fost afectate. Digi 24 anunță că printre companiile afectate se numără și giganți precum FedEx, operatorul de comunicații Telefonica din Spania sau sistemul de sănătate din Marea Britanie. Totodată, se pare că și uzina Dacia a fost afectată în urma atacului „WannaCry”.

  În ceea ce privește compania Delphi, se pare că rețeaua companiei a fost blocată până la rezolvarea problemei suferite în urma atacului cibernetic.

  Până la momentul publicării acestei știri, reprezentanții companiei nu au putut fi contactați pentru a oferi amănunte suplimentare. Eventuale viitoare luări de poziție vor fi publicate pe Special Arad în timp real.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.