duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O minoră de 13 ani a ajuns la spital cu sarcină în luna a șaptea

  de Special Arad | 1 iulie 2014, 3:05 PM | Știri Arad | Video

  4

  O minoră de 13 ani din județul Arad a fost transportată, astăzi, de urgență la Spitalul Clinic de Urgență Arad, unde s-a descoperit că este însărcinată de 27 de săptămâni.  Medicii au depistat sarcina în urma unui control gastroenterologic, fata acuzând probleme digestive. Minora a fost transferată la Spitalul Matern, unde se află sub supravegherea medicilor.

  Pentru a obține aceste informații am fost nevoiți să facem mai multe drumuri pe ruta Matern – Județean pentru a primi undă verde ca să intrăm în incinta Spitalului Matern, ca jurnaliști. Purtătorul de cuvânt  Adrian Wiener își desfășoară activitatea la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad; răspunde și de Spitalul Matern; când am ajuns în biroul lui, nu avea lecția pregătită, așa că ne-am întors la Matern să intrăm `în forță` (Bibe – Jidoi); evident că doamna portar era pregătită cu un regulament intern mental în care stă scris „ pe aici nu se trece”.

  Am dat drumu la cameră direct pe doamna portar, am făcut câțiva pași în incintă, ne-am întors și am așteptat să vină cineva, măcar doctoru Furău, să ne zică care e starea minorei. Timp pierdut pentru a doua oară. Într-un final, a apărut și înregistrarea telefonică cu Adrian Wiener, care de data aceasta și-a făcut tema (nota 5).
  Când îi de tăiat o panglică la spitalele arădene, toți se inghesuie la interviuri; atunci, de ce nu veniți cu tot felul de aprobări pentru presă?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Trebuie aprobari datorita faptului ca e minora. Conform legii drepturilor pacientilor si legii protectiei copilului. Sunt sanse ca printre cei filmati sa fie un pacient,pacienta care se poate afla sub protectia politiei in cazuri de violenta domestica etc.

   +6 voturi
   +1
   -1
  2. ”Nu aveți statistica disponibilă la ora asta” … Mai ales când e vorba de minore… (tot mai multe) – avorturi și nașteri, cot la cot. Ăsta e p(i)r(e)-ul marelui areal medical din arad?! Ioi!
   Pun pariu că minora în cauză era țigancă ( că doar numai ei asigură natalitatea în românia!) de pe tarafului. S-ar putea să ”ghicesc” și blocul (1)… Și s-ar putea să fie fata lui ”pilot” (porecla). Bibe – fă un reportaj filmat acolo și dk ai sânge, nervi și talent – iese ceva de spargi casa de filme. Pe bune! Legat de subiectul de față, nu vedeți că toți fug de presă mai rău ca de dna?! Păi fug că poate ai nimerit momentul sensibil cu șpaga… Nu?!

   +1 voturi
   +1
   -1
  3. ”Doamna” poate să dea ce merită unii, alții de teapa ei. Băieții ăștia deștepți (și faini) au alte pretenții când vor să…merite ceva. Doamnei, în schimb, i s-ar putea da ceva dar iarăși zic, numai din partea celor de teapa ei. Băieții deștepți și faini … alte pretenții. Rezon.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.