O mică parte din Zimbabwe vine la Arad! Dansuri tradiționale și expoziție foto la Pădurice

  de [email protected] | 14 august 2014, 5:27 PM | Știri Arad

  0

  Fundația Pro Prietenia Arad vă invită la evenimentul intercultural „Ritmuri africane”, organizat în data de 17 august 2014, orele 17:00 – 19:00, în Parcul Pădurice Arad, cu susținerea voluntarilor din Zimbabwe.

  Evenimentul constă într-o demonstrație de dansuri tradiționale africane, dedicată comunității locale și mizează pe curiozitatea și spiritul de implicare al arădenilor. Cu această ocazie, trecătorii pot să admire, într-o expoziție de fotografie, cadre realizate de membrii fundației în timpul vizitelor de studiu în Ghana și Zimbabwe. Imaginile surprind, cu o intensitate vie, culoarea și unicitatea continentului african.

  Catalizatorul acestui eveniment este dorința tinerilor voluntari de a cunoaște mai îndeaproape comunitatea care i-a găzduit timp de 9 luni, lăsându-și în același timp amprenta asupra oricărui trecător care se lasă prins de ritmurile fascinante ale muzicii africane.

  Voluntarii fac parte din proiectul SEV “Unity in Diversity” al Fundației Pro Prietenia Arad. Serviciul European de Voluntariat (SEV) este un program finanțat de Comisia Europeană.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.