O mașină de pompieri aflată în misiune s-a răsturnat. Trei pompieri au fost răniți

  de - | 18 March 2023, 9:09 PM | Naţional

  0

  foto: Facebook - Tiberius Cselenyi

  O autospecială care se deplasa la un incendiu s-a răsturnat, iar trei pompieri au fost răniți ușor, anunță ISU Bistrița Năsăud. La fața locului au fost chemate echipaje SMURS și SAJ, relatează știripesurse.ro.

  „Autospeciala de pompieri de la Stația de Pompieri Năsăud răsturnată pe timpul deplasării la incendiul izbucnit în localitatea Ilva Mică. Împrejurările producerii evenimentului sunt in curs ce stabilite de către organele abilitate. La intervenția pentru care au fost solicitați au fost direcționate imediat alte resurse de la Secția de Pompieri Năsăud (echipaje de stingere și echipaj de descarcerare), precum și echipaje medicale SMURD și SAJ pentru acordarea asistentei medicale celor trei colegi”, anunță ISU Bistrița Năsăud, potrivit Mediafax.

   

  Mai multe detalii AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.