O mașină a Poliției, implicată într-o tamponare la intersecția Revoluției-Crișan

  de Special Arad | 10 noiembrie 2020, 10:36 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  (foto: Costin Cristian Marian / AradTraffic, Facebook)

  În această dimineață, în jurul orei 9:30, s-a produs un accident rutier la intersecția Bulevardului Revoluției cu str. Crișan. În incident au fost implicate două autoturisme, dintre care unul al Poliției.

  Din primele informații obținute la fața locului, agenții de poliție susțin că erau în misiune, dar martorii oculari susțin, pe de altă parte, că nu au auzit sirenele pornite. Mașina poliției venea din direcția Podgoria, pe Bulevard, iar celălalt autoturism, un Citroen, venea dinspre partea cu liniile de tramvai. Este posibil ca accidentul să se fi produs din cauza vidanjei, întrucât a blocat vizibilitatea polițiștilor.

  Accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

  Am solicitat punctul de vedere al IPJ Arad, iar reprezentanții ne-au declarat că cei implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotesc, rezultatul fiind negativ.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.