Primarul care s-a apucat de demolat construcţiile fără autorizaţie: „Nu vă apucaţi de construit fără a avea acte!”

  de - | 25 September 2021, 1:45 PM | Regional

  0

  (foto: Facebook, Horia Bugarin)

  Primarul comunei periurbane Dumbrăviţa de Timişoara, Horia Bugarin, avertizează locuitorii din zonă să nu construiască fără a avea autorizaţii sau cu încălcarea acestora. În caz contrar, autorităţile se vor apuca de demolările construcţiilor ilegale.

  Horia Bugarin, primarul (USR PLUS) de la Dumbrăviţa a declarat război celor care construiesc ilegal în comună. Se ştie că Dumbrăviţa, localitate periurbană lipită de Timişoara, este una din cele mai căutate locuri pentru contruit vile.

  „Nu vă apucaţi de construit fără a avea acte, nu construiţi mai mare sau mai înalt sau oricum altfel decât prevede autorizaţia. Dacă punerea în legalitate va presupune demolare atunci asta sa va întâmpla. Şi au început primele demolări. În mandatul meu va fi toleranţă zero la încălcarea legii”, a scris pe Facebook, Horia Bugarin, primarul comunei Dumbrăviţa, care a postat şi fotografii surprinse în timpul unei operaţiuni de demolare.

  Sursa: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.