duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O mașină a ars ca o torță, azi noapte, la Ineu. Cineva i-ar fi dat foc intenționat

  de Special Arad | 1 februarie 2023, 10:54 AM | Ineu | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: ISU)

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență informează că o mașină parcată pe marginea unui drum din orașul Ineu a ars în totalitate, în urma unui incendiu care pare să fi fost provocat intenționat.

  Alarma s-a dat marți seară (31 ianuarie), în jurul orei 23:15, iar la fața locului a ajuns în cel mai scurt timp un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

  La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, la întreg autoturismul, cu flacără deschisă și degajări de fum.
  Incendiul a fost lichidat prompt de către pompieri iar în urma flăcărilor, autoturismul a fost afectat în totalitate.

  Nu au fost înregistrate victime.

  ISU a concluzionat că mașina ar fi fost incendiată intenționat: „Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind flacără, prin folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

  Cazul a rămas în atenția organelor competente pentru cercetări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.