miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O levitație „delicioasă” pe ritmuri suave de jazz la Boeme Teatru, în cadrul FITCA (Foto/Video)

  de Tomck@t | 20 noiembrie 2016, 2:30 PM | Cultură | Muzică | Recomandările editorilor | Video

  0

  Seara de sâmbătă a venit cu o surpriză pentru arădenii care frecventează teatrul: un eveniment, cu cât de neprevăzut în programul oficial, cu atât mai plăcut, care a oferit câteva momente de relaxare după „A douăsprezecea noapte”, adusă la Arad de Teatrul Metropolis București (și care s-a jucat, de fapt, în a opta seară a Festivalului Internațional de Teatru Clasic). Este vorba despre un concert live în ritmuri de jazz la Boeme Cafe din incinta Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

  Un recital care a încălzit sufletele celor prezenți și a lăsat cu generozitate ceaiul fierbinte sau vinul roșu să determine ora în locul ceasului poziționat chiar deasupra duetului, creând o stare de visare romantică, o „amețeală delicioasă” și contemplativă.

  Vocea blândă, angelică și în același timp puternică a solistei Corina Rediș, acompaniată la pian de Silviu Cîmpan, a purtat publicul pe valurile unui melanj de standarde jazz, evergreen-uri, soul şi câteva incursiuni în începuturile jazz-ului negro spiritual.

  Duminică seara, la ora 19, urmează spectacolul de teatru care închide cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Clasic: „Omul cel bun din Seciuan” de Bertolt Brecht, în regia lui Andrei Șerban, adus la Arad de Teatrul Bulandra București.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.