O jucătoare din circuitul WTA, suspendată pe viață din tenis și amendată cu 150.000 de dolari!

  de Special Arad | 22 noiembrie 2020, 5:01 PM | Sport

  0

  (foto: Profimedia)

  Aleksandrina Naydenova (28 de ani) a fost suspendată pe viață din orice activitate legată de tenis, a anunțat Unitatea pentru Integritatea Tenisului (TIU).

  Sportiva din Bulgaria a fost suspendată pe viață, după ce o investigație a TIU a arătat că aceasta a trucat mai multe partide în perioada 2015-2019.

  Aleksandrina Naydenova, suspendată pe viață din tenis și amendată cu 150.000 de dolari
  Pe lângă suspendare, Naydenova va fi nevoită să plătească și o amendă majoră, de 150.000 de dolari, scrie As.

  Măsurile drastice au fost aplicate după ce jucătoarea născută la Plovdiv a refuzat să coopereze cu Unitatea pentru Integritatea Tenisului. Ea a încălcat de 13 ori normele din Programul Anticorupție din Tenis, 12 dintre abateri având legătură cu trucarea de meciuri.

  Sursa: Digi Sport

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.