O jucătoare de tenis de masă legitimată la CS Municipal Arad a cucerit bronzul la Cupa României

  de Dan Lazăr | 27 februarie 2021, 4:18 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Printre primii ocupanți ai podiumului la Cupa României de tenis de masă destinată juniorilor I și II s-a numărat și o sportivă legitimată la CS Municipal Arad.

  Bianca Mei-Roșu și Iulian Chirița au cucerit medaliile de aur, în timp ce Alesia Sferlea (CSM Arad – antrenor Cristian Dodean; președinte Lucia Mihalache) a obținut medalia de bronz, după ce a cedat în semifinale cu viitoarea campioană, scor 1-3.

  Juniorii I și II se află în prim-plan în această săptămână în drumul spre trofeul și medaliile de la Cupa României, ce se desfășoară la Buzău, iar componența podiumului la juniori II arată astfel:
  Masculin
  1 Iulian Chirița – CS Voința Câmpulung
  2 Dragoș Bujor – CSA Steaua București
  3 Luca Oprea – CSA Steaua București
  3 Horia Ursuț – CSA Steaua București
  Feminin
  1 Bianca Mei-Roșu – LPS Constanța
  2 Ioana Băiașu – LPS Constanța
  3 Andreea Jifcu – CSS Slatina
  3 Alesia Sferlea – CSM Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.