O fotografie a campioanei olimpice Alina Dumitru – distribuită de mii de ori pe Facebook. O să-ți placă și ție!

  de Special Arad | 31 iulie 2014, 10:41 AM | Naţional | Recomandările editorilor | Social Media | Sport

  1

  Federaţia Internaţională de Judo a publicat pe Facebook o fotografie cu Alina Dumitru, campioană olimpică la judo, împreună cu viitorul ei soţ, Ciprian. Sportiva a fost cerută în căsătorie de curând, într-un mod mai mult decât original. Fotografia care surprinde momentul a adunat în doar câteva ore aproape 14.200 de Like-uri pe Facebook.

  Publicată pe contul Federaţiei Internaţionale de Judo, imaginea o surprinde pe sportivă chiar în timp ce este cerută în căsătorie de iubitul ei, Ciprian „Campioana olimpică Alina Dumitru se mărită. ..”, este mesajul care însoţeşte poza.

  Mii de utilizatori ai reţelei de socializare i-au urat Alinei Dumitru „Casă de piatră”, iar fotografia a fost redistribuită de aproape 1.500 de ori.

  FOTO: Facebook//International Judo Federation

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.