luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  O femeie și copilul ei, găsiți fără suflare în curtea unei biserici! Agresorul a declarat la TV ceea ce urmează să facă

  de Special Arad | 17 mai 2021, 7:59 AM | Naţional

  0

  (foto: captură video YouTube/Acces direct)

  Caz dramatic într-o comună din Argeş. Un adolescent de 15 ani şi o femeie au fost găsiţi în curtea unei biserici, din Mihăieşti (Argeş), fără suflare. Nu departe, a fost găsit un bărbat în agonie, care se pare că a încercat să-şi ia zilele. Oamenii legii au făcut la scurt timp descoperirea că între cei trei există o legătură, în sensul că femeia moartă este soţia bărbatului rănit, iar adolescentul decedat este fiul fiul dintr-o altă căsătorie al femeie, deci fiul vitreg al agresorului.

  Există indicii că bărbatul i-ar fi ucis pe cei doi în urma unui scandal conjugal. Mai întâi, el a atacat-o pe femeie cu un cuţit şi i-a tăiat pur şi simplu gâtul, iar pentru că băiatul a intervenit a fost şi el înjughiat şi lovit cu capul de asfalt. Apoi agresorul a încercat să se sinucidă prin înjunghiere.

  Conform sursei citate, agresorul și-ar fi anunțat intenția de a săvârși crima în direct, în cadrul unei emisiuni TV care a fost difuzată în luna ianuarie a acestui an. Mai exact, bărbatul fusese împreună cu viitoarea lui victimă în studioul emisiunii „Acces direct” unde s-a consumat o confruntare între ei şi o tentativă de împăcare. Bărbatul îşi acuza soţia de infidelitate şi a ameninţat-o direct că o va ucide dacă îl părăseşte. Mai mult decât atât, el a recunoscut, la insistenţele moderatoarei, că nu glumeşte şi că are de gând să facă lucruri foarte rele dacă va fi trădat.

   

  Citește mai mult AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.