luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  O femeie si-a dat foc sub privirile trecătorilor. Mai multe echipaje ale pompierilor, ambulanței și poliției au intervenit

  de - | 15 mai 2017, 8:25 AM | Regional

  0

  Alerta duminica dupa lasarea serii intr-un oras din judetul Timis, unde echipele de interventie au fost chemate de urgenta.

  Un barbat aflat pe Calea Buziasului din Lugoj, in dreptul unui bloc, a auzit tipete disperate. A aruncat o privire in directia din care a auzit urletele si a vazut o femeie cu hainele in flacari incercand din rasputeri sa se dezbrace.

  Omul i-a sarit imediat in ajutor, iar cativa vecini alertati si ei de zgomot, au sunat de urgenta la 112 sa ceara ajutor.

  Vecinii femeii sustin ca aceasta le-a cerut o sticla cu spirt cu putin timp inainte de incident si cred ca aceasta a turnat substanta inflamabila pe ea, apoi si-a dat foc, noteaza lugojinfo.ro . Oamenii spun ca vecina lor are probleme psihice.

  sursa: lugojinfo.roopiniatimisoarei.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.