joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O femeie în vârstă era cât pe ce să fie rănită de tencuiala căzută din Palatul Lloyd

  de Tomck@t | 29 ianuarie 2021, 4:47 PM | Știri Arad

  1

  (foto: Luci Paraianu / AradTraffic)

  Aradul e în scenariul verde, pericolul Covid-19 pare (deocamdată) să nu mai fie chiar atât de mare, însă în centrul Aradului ne putem lovi de pericole vechi. De fapt, ele se pot lovi de noi, dacă suntem la locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Atenție… cade tencuiala DIN NOU!

  Astăzi, au căzut bucăți din tencuiala Palatului Lloyd (Bd. Revoluției 87) și, potrivit unui martor, era să lovească o femeie în vârstă.

  „Pericol!!! Atenție pe strada Revoluției la numărul 87, clădirea se dezintegrează, cade tencuiala, era cât pe ce să-i cadă în cap unei doamne în vârstă!”, a scris un arădean pe pagina de Facebook AradTraffic.

  Clădirea este, de altfel, supraimpozitată cu 100% de către Primăria Municipiului Arad încă din 1 ianuarie 2019, tocmai pentru a-i determina pe proprietari să renoveze fațada monumentului istoric ultracentral.

  Palatul Lloyd a fost construit între anii 1910-1911 de către arhitectul Lajos Szántay.

  Foto: Luci Paraianu / AradTraffic

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.