Update Căutările s-au încheiat cu bine. Minora dispărută s-a întors acasă nevătămată

  de Special Arad | 21 noiembrie 2020, 11:01 AM | Știri Arad

  0

  Politiștii Serviciului de Investigatii Criminale efectuează cercetări pentru depistarea unei minore din Arad, care a dispărut de acasă în cursul zilei de vineri.

  În seara zilei de 20 noiembrie 2020, polițiștii au fost sesizați de o femeie despre faptul că fiica acesteia, OPROIU ADELINA-DENISA, de 16 ani, în după-amiaza aceleiași zile, a plecat voluntar de la domiciliul său de pe raza municipiului Arad și până în prezent nu s-a întors.

  Semnalmente: 1.65 m înălțime, 55 kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt.

  Când a fost văzută ultima dată purta o geacă de jeans, neagră, pantaloni de jeans, negri, încălțăminte sport, neagră și o căciulă neagră.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze la numărul de urgență 112 sau să se adreseze cele mai apropiate secții de poliție.

  Update. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean au informat presa că, drept urmare a mediatizării dispariției, Adelina a fost depistată pe raza municipiului Arad. Minora le-a declarat polițiștilor că nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada plecării de la domiciliu. Aceasta a fost redată familiei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.