O elevă și o profesoară de la „Moise Nicoară”, premiate la Palatul Cotroceni | Foto

  de Special Arad | 14 martie 2019, 11:49 AM | Educaţie | Topic special

  0

  În cadrul festivităților prilejuite de Ziua Internațională a Francofoniei, la Palatul Cotroceni din capitală au fost premiați elevii care au obținut rezultate deosebite la faza națională a olimpiadei de limba franceză din anul școlar 2017-2018. Din județul Arad au fost invitate la această prestigioasă ceremonie eleva Chiș Anda de la Colegiul Național „Moise Nicoară”, care a obținut anul trecut premiul al III-lea și doamna prof. Adriana Filip.

  Desfășurată sub înaltul patronaj al Președintelui României, Klaus Iohannis, festivitatea care a avut loc în Sala Unirii de la Palatul Cotroceni a fost un moment de sărbătoare a limbii franceze, un moment emoționant pentru toți cei prezenți în sală: elevi olimpici și profesori de limba franceză. Printre invitații speciali la acest eveniment s-a aflat și Louise Mushikiwabo, Secretar General al Organizației Internaționale a Francofoniei.

  Celebrarea Zilei Internaționale a Francofoniei 2019 a fost organizată de către Ministerul Afacerilor Externe, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, al Grupului Ambasadelor, Delegațiilor și Instituțiilor francofone din România (GADIF) și al Biroului Regional pentru Europa Centrală și Orientală (BRECO) al Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.