joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  O defecțiune la macaz a produs haos la Polivalentă! Tramvaiul a deraiat, trăgând după el doi stâlpi de electricitate

  de Raluca Medeleanu | 30 iunie 2021, 9:11 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Miercuri seara, în jurul orei 20:45, s-a produs o deraiere de tramvai în zona Polivalentă, care a blocat complet traficul rutier. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Ambulanța SAJ și unul de la SMURD care acordă îngrijiri medicale. Din informațiile pe care le deținem, trei persoane care se aflau în tramvai acuză dureri, în urma impactului.

  L-am contactat pentru mai multe detalii pe directorul CTP, Claudiu Godja, care chiar se afla în acele momente la fața locului. Acesta ne-a explicat că incidentul s-a produs din cauza faptului că macazul nu a fost închis bine, astfel că a trecut primul vagon către Micălaca (Bvd. Nicolae Titulescu), iar al doilea vagon a luat-o spre urcarea spre pod.

  Tramvaiul a deraiat și a rupt 2 stâlpi. Potrivit spuselor directorului CTP, o femeie care se afla în partea din spate a tramvaiului a ajuns la spital, însă nu ar fi grav rănită.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.