duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O comedie și o dramă – în acest weekend la Teatru

  de Tomck@t | 11 aprilie 2014, 3:54 PM | Știri Arad

  0

  Teatrul arădean vă propune două spectacole de facturi diferite, pentru acest sfârșit de săptămână. Primul, care va fi jucat sâmbătă seara, de la ora 19, în sala mare, este comedia muzicală DUSH(I) CU PRESHU’, după Ion Băieșu, realizată de Nicolae Mihai Brânzeu. Muzica îi aparține lui Tibor Cari iar coregrafia Maurei Cosma. Un spectacol numai bun dacă vă doriți o seară de sâmbătă încărcată de voie bună și de zâmbete, actorii arădeni reușind, o dată cu acest spectacol, și performanța de a interpreta, dansa și cânta live, pe scenă.

  Seara de duminică este rezervată unui spectacol de mare încărcătură emoțională, care îi aduce în scenă, printre alții, pe Carmen Vlaga-Bogdan, Ovidiu Ghiniță și Ovidiu Crișan în DOMNIȘOARA NASTASIA. Realizat de Laurian Oniga, acest spectacol inspirat din scrierea cu același nume a lui G. M. Zamfirescu, cucerește de fiecare dată prin intensitate și jocul întregii echipe. DOMNIȘOARA NASTASIA – duminică seara, de la ora 19, tot în sala mare a teatrului arădean.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.