sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O ceartă din dragoste a alertat Poliția și Ambulanța la Chișineu-Criș

  de Special Arad | 11 februarie 2022, 11:11 AM | Știri Arad

  0

  În ultima perioadă, din diferite motive, mai multe persoane din întreaga țară au recurs la gesturi extreme. Vorbim, desigur, despre suicid. O mulțime de adolescenți aleg să își pună capăt zilelor, iar unii dintre ei chiar reușesc să ducă la bun sfârșit treaba. Tocmai de aceea, echipajele de intervenție din Chișineu-Criș s-au deplasat de urgență în orașul respectiv, în această dimineață, în urma unui apel la 112, fiind anunțați că o tânără s-a încuiat în baie, existând astfel suspiciunea că își face rău.

  Ambulanța, polițiștii și pompierii au mers la fața locului de îndată, însă ajunși acolo au realizat că nu era vorba de un astfel de gest extrem ci, în urma unei dispute cu iubitul, tânăra s-a încuiat în baie ca să plângă. Acolo i s-a facut rău și, îngrijorat fiind, iubitul acesteia a apelat Ambulanța.

  Pompierii au reușit să spargă ușa, iar medicii i-au dat tinerei un calmant.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.