O casă din Iratoșu a rămas pe jumătate fără acoperiș în urma unui incendiu

  de Special Arad | 20 februarie 2020, 3:38 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Pompierii arădeni au fost chemați de urgență, în această dimineață, în jurul orei 11:30, să stingă un incendiu în localitatea Iratoșu. Focul a izbucnit din anexa unei case particulare, unde se afla o sobă cu coșul de fum deteriorat. Anexa fiind lipită de casă, incendiul s-a propagat și la locuință.

  S-a deplasat la fața locului Detașamentul de Pompieri din Arad cu două autospeciale și 12 subofițeri și un echipaj SMURD.

  Au ars aprox. 110 mp de acoperiș, atât de la casă, cât și de la anexă, au mai ars obiecte de mobilier și materiale combustibile din interior. De asemenea, au fost degradați pereții și instalația electrică.

  Incendiul a fost lichidat relativ rapid, fără probleme deosebite și fără victime.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.