vineri, 22 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  O casă din Birchiș a luat foc

  de Special Arad | 26 aprilie 2023, 8:14 AM | Birchiş | Știri Arad

  0

  În această dimineață, în jurul orei 05:00, pompierii militari ai Secției Bârzava și ai Gărzii 2 Birchiș, cu sprijinul SVSU Birchiș, au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Birchiș.

  La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent, prin ardere generalizată la nivelul unei anexe gospodărești, propagat la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 190 mp, cu posibilitate de extindere la întreaga locuință.

  După o intervenție de aproximativ două ore pompierii arădeni au limitat propagarea flăcărilor, salvând o parte din locuință și bunurile aflate în interior.

  În urma incendiului izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la un aparat de încălzire din interioul anexei, aceasta a fost afectată în totalitate, iar acoperișul casei și trei încăperi din aceasta au fost distruse pe o suprafață de aproximativ 190 de metri pătrați.

  Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

  În aceste momente pompierii arădeni acționează pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.