duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O cale ferată din Arad s-a deformat din cauza frigului, iar acum se circulă cu restricție de viteză

  de Andreea Daniela B. | 17 ianuarie 2021, 12:34 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Traficul feroviar a fost întrerupt duminică dimineaţă, pe secția de cale ferată 200 Arad – Deva, în zona stației Milova, județul Arad, din cauza unei şine deformate.

  În jurul orei 11.00, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, care au condus la deformarea șinei de cale ferată, circulația feroviară a fost întreruptă pe Magistrala de cale ferată 200 Arad – Deva, în zona stației Milova, județul Arad. S-a intervenit la fața locului pentru remedierea problemei.

  Ca urmare a celor întâmplate, circulația ferovială a fost reluată jumătate de oră mai târziu, însă cu restricții care rămân în continuare valabile: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația feroviară a fost reluată pe Magistrala 200 Arad – Deva, cu restricție de viteză de 30 km/h, în zona stației Milova, județul Arad, unde, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, șina de cale ferată a suferit deformări”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.