sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O biciclistă a ajuns la Spitalul Județean după ce a fost lovită de o mașină

  de Special Arad | 30 mai 2019, 5:18 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Un incident rutier în urma căruia o arădeancă a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență a fost surprins joi, 30 mai 2019, de polițiștii locali cu atribuțiuni de circulație pe drumurile publice care se deplasau către o sesizare.

  Femeia accidentată circula în zonă pe bicicletă și a fost acroșată de un automobil, în intersecția străzii Onisifor Ghibu cu Piața Academician Caius Iacob. Polițiștii locali au identificat conducătorul automobilului implicat în incident, au solicitat intervenția Serviciului Județean de Ambulanță Arad apelând numărul unic de urgență 112, au acordat primul ajutor persoanei accidentate până la sosirea cadrelor medicale și au procedat la conservarea urmelor de la locul accidentului. Cazul a fost ulterior preluat de reprezentanții Poliției Municipiului Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.