duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  O benzinărie Petrom, prădată! Au plecat cu banii, dar au gafat-o și au fost prinși!

  de - | 5 iunie 2018, 9:41 AM | Regional

  0

  Acestia au actionat la pont, mana in mana cu angajatul unei benzinarii din Lugoj, unde au pus la cale un jaf de zile mari acum 2 nopti.

  Trei tineri, cu misiuni extrem de precise, s-au activat ca la un semn. Doi dintre ei au tinut de sase, in puncte fixe, iar un al treilea si-a pus manusi si o cagula pe cap si a patruns in statia de carburanti, unde a golit un seif.

  Ideea organizarii jafului i-a apartinut casierului benzinariei Petrom de pe Calea Caransebesului. Acesta l-a cautat pe un individ din Lugoj si i-a propus un plan, teoretic, fara cusur. S-au invoit, iar acum doua nopti au pus la cale atacul.

  Casierul avea o singura sarcina: sa lase deschisa o usa din spatele statiei peco, la care aveau acces doar angajatii si care ducea la niste birouri si sa ofere codul de acces in casa de bani.

  Dupa cateva ore, asa cum stabilisera, in creierii noptii, si-au facut aparitia cei trei atacatori. Doi s-au asigurat ca nu se apropie nimeni, iar al treilea, mascat, a intrat linistit pe usa indicata, a patruns in locul in care se gasea casa de bani, a luat de acolo 156.000 de lei si in mai putin de un minut a disparut.

  In tot acest rastimp, cei trei indivizi au tinut legatura pe telefoanele mobile pentru a-si asigura scaparea fara probleme.

  Cel care a golit seiful si-a cumparat a doua zi dimineata o masina si a plecat la Oradea, iar majoritatea banilor au ramas in grija unuia dintre complici pentru a fi impartiti asa cum se invoisera cu casierul.

  La scurt timp dupa jaf, un alt angajat al benzinariei a descoperit ca banii au disparut si a dat alarma.

  Politistii au inceput rapid cercetarile si au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere. Au descoperit mai multe indicii care le-au trezit banuieli, iar dupa numai cateva ore de la atac aveau sa-i retina pe cei doi complici si pe casier. De aici si pana la prinderea celui care a insfacat banii din seif n-a mai fost decat un pas. Aseara l-au prins in Oradea si pe el si l-au adus la Lugoj pentru audieri.

  Astfel, in mai putin de 24 de ore, oamenii legii au recuperat toti banii si masina pe care fugarul si-o cumparase ca sa plece cat mai departe.

  Cei patru tineri au ajuns in Arestul IPJ Timis.

  sursa: opiniatimisoarei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.