O autoutilitară a luat foc azi noapte în Micălaca

  de Special Arad | 24 martie 2018, 9:42 AM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Detașamentul de Pompieri Arad, a intervenit în aceasta noapte cu o autospecială de stingere, 1 ofițer și 4 subofiteri în municipiul Arad, la un incendiu ce se manifesta la o autoutilitară de pe o stradă din cartierul Micălaca din municipiul Arad.

  La sosirea echipajului, tot compartimentul de marfă ardea violent, focul fiind favorizat de prezența materialului combustibil din autoutilitară(piese auto) și propagat la o parte a cabinei.

  După aproximativ 30 minute de intervenție, incendiul a fost stins. Autoutilitara a ars în proporție de 80%.
  ISU Arad consideră ca o cauză probabilă a incendiului: “folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.