luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  O asistentă „gospodină”… Surprinsă cum transfera varza de la spital în mașina personală, ar putea rămâne fără loc de muncă

  de Special Arad | 13 noiembrie 2022, 2:35 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  O asistentă medicală a fost înregistrată în timp ce încărca varza în portbagajul unei mașini parcate lângă spital și, în consecință, ar putea rămâne fără loc de muncă. Conducerea Spitalului de Urgență Târgu-Jiu a început o anchetă.

  Incidentul a avut loc sâmbătă seara. O femeie, îmbrăcată în uniformă de spital, a fost filmată în timp ce încarca varză în portbagajul unui autovehicul parcat lângă spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu din Tg.Jiu, informează

  Managerul Spitalului Județean de Urgență a dispus începerea unor verificări, iar luni, va fi constituită o comisie de cercetare disciplinară. În funcție de rezultatul verificărilor, se va decide ce măsuri se impun.

  „În ultimii ani, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au făcut investiții majore în aparatură, mai multe secții au fost modernizate, totul pentru ca pacienții, dar și angajații unității, să beneficieze de condiții mult mai bune. Atitudinea unor asemenea angajați, precum doamna din filmare, nu este acceptată și aduce grave prejudicii de imagine unității medicale. Voi constitui o comisie de cercetare disciplinară, căci aceste fapte nu pot rămâne nesancționate. ”, a declarat Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

   

  Sursa foto: Facebook

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.