sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  O americancă s-a întors la FCC Baschet Arad. Morgan Stroman ar putea redebuta cu Clujul

  de Dan Lazăr | 30 octombrie 2019, 10:23 PM | Sport

  0

  Gruparea de baschet feminin FCC Baschet Arad a operat o modificare în cadrul lotului de jucătoare, astfel s-a ajuns la o înţelegere cu jucătoarea Morgan Stroman.

  Practic, este o revenire în galben-albastru pentru americanca ce măsoară 1.85 metri şi poate evolua pe poziţia 4. Stroman a mai jucat pentru formaţia arădeană în sezonul 2016-2017. Atunci, aceasta a reușit medii de 16,5 puncte, 9 recuperări și 2,7 pase decisive în 31 de partide pentru o medie de 33:48 minute, notează site-ul clubului arădean, baschetarad.

  „Am ales să o readucem pe Morgan Stroman pentru că este o jucătoare care ne va ajuta, chiar dacă nu a jucat de ceva timp. Avem însă o experiență asemănătoare din trecut, tot cu ea, când a venit la echipa noastră după un an jumătate de inactivitate, jucând cu un randament foarte bun. Sper să o facă și de această dată. Sunt convins că suporterii noștri o vor primi cu brațele deschise”, spune preşedintele FCC Baschet Arad, Marcel Urban.

  Cea mai bună prestaţie în România realizată de Morgan Stroman a fost în stagiunea 2014-2015. La CS Teleorman Alexandria a avut medii de 17,8 ppg, 10,5 recuperări și două pase decisive în 30 de meciuri de Liga Națională (31:23 minute). A contribuit la calificarea formației din Teleorman la Final Four-ul din acel an. Acum două sezoane a evoluat în Liga Naţională pentru „U” Cluj Napoca.

  Ameicanca ar putea debuta în proximul meci al arădencelor, programat luni, 4 decembrie, de la ora 18.00, la Arad, cu Universitatea Cluj-Napoca.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.