Ministrul Apărării Naționale, în vizită de informare la Arad

  de Special Arad | 20 January 2022, 6:29 PM | Politikos | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook / Vasile Dîncu)

  Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, va efectua vineri, 21 ianuarie, vizite de informare în garnizoanele Arad și Timişoara.

  La Arad, Ministrul Apărării Naționale se va întâlni cu militarii Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” și va discuta cu echipa de conducere a unității.

  În programul vizitei este inclusă și o întrevedere cu primarul municipiului Arad, la sediul instituției publice locale, unde cei doi oficiali vor susține declarații de presă, de la ora 16:30.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.