O adolescentă a fost dezbrăcată până la lenjerie și trimisă afară în frig dintr-un magazin din Alexandria, pentru că a încercat să fure trei perechi de blugi | Video

  de - | 14 ianuarie 2020, 5:19 PM | Naţional

  0

  Vânzătoarele unui magazin de haine din Alexandria au lovit și umilit o fată de 14 ani, după ce au prins-o că încerca să fure mai multe perechi de pantaloni. Fata a fost desenată pe față cu un marker, a fost dezbrăcată în lenjerie intimă și dată afară din magazin, scrie digi24.ro.

  Fata care a încercat să fure perechile de blugi a fost lovită și în cele din urmă a fost scoasă în stradă aproape în pielea goală. Minora era însoțită de o prietenă, de aproximativ aceeași vârstă. Și aceasta a fost desenată de vânzătoare cu markerul pe față.

  Filmarea a ajuns la Poliția din Teleorman, care încearcă acum să le identifice din imagini pe cele două fete, după ce au fost deja la magazin și au stat de vorbă cu angajatele.

  Sursa foto: ziarulteleormanul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.